O podjetju

Vizitka

Duval Inženiring d.o.o.
Vinarska ulica 5
2000 Maribor

Tel.:   + 386 2 229 73 03
Faks:  + 386 2 229 73 00

E-pošta: info@duval-mb.si

TERMOVIZIJSKI PREGLEDI:

Tel.: +386 31 332 296

GRADBENI NADZORI, IZDELAVA VARNOSTNIH NAČRTOV, KOORDINACIJA VZD NA GRADBIŠČIH IN CENITVE NEPREMIČNIN: ANDREJ VESELKO INŽ. GRADB.

ID GZS: G 1641

Pooblastila za :

  • odgovorni vodja del in odgovorni vodja gradbišča za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte ter
  • odgovorni nadzornik za zahtevne, manj zahtevne in enostavne objekte.

Tel.: +386 41 716 072

O PODJETJU

Podjetje Duval Inženiring d.o.o je družinsko podjetje, ustanovljeno (sprva kot s.p.) leta 1999, s sedežem na Vinarski 5 v Mariboru. V vseh teh letih se je podjetje ukvarjalo z gradbenim inženiringom, strokovnim gradbenim nadzorom, izdelavo varnostnih načrtov, koordinacijo iz VZD na gradbiščih in cenitvami nepremičnin.

Nadzor smo izvedli že na 150 različnih objektih in sicer na področju cest, kanalizacij, vodovoda, plinovoda in ostalih komunalnih vodih nizkih gradenj ter poslovnih objektih, skladiščnih objektih, halah, vrtcih, stanovanjskih objektih – novogradnjah in rekonstrukcijah (stanovanjskih bloki, individualne hiše, eno in več stanovanjske).

Ukvarjamo se tudi s cenitvami nepremičnin, v zimskem času tudi s termovizijskimi pregledi.

Na slovenskem tržišču nastopamo največkrat kot nadzorniki nad gradnjo del za gradbeno obrtniška in instalacijska dela za znanega naročnika. Za nadzor nad strojnimi in elektro instalacijami že dolgo pogodbeno sodelujemo s strokovnjaki s področij strojnih in elektro del. Največ objektov, ki smo jih zgradili, je v okolici Maribora, nekaj pa jih je tudi po drugih krajih Slovenije.

Podjetje se odlikuje po kratkih rokih, konkurenčnih cenah in po izredni kvaliteti.

Vse dejavnosti našega podjetja so usmerjene v celotno izpolnjevanje zahtev, potreb, kot tudi pričakovanj naših naročnikov ter si prizadevamo za stalno izboljševanje kakovosti naših storitev.

Zagotavljamo kakovostne storitve po konkurenčnih cenah in v dogovorjenih rokih. Pripravljeni smo se prilagoditi potrebam naročnikov in prilagoditi storitve tako, da le-te ustrezajo njihovim zahtevam.

Izvajamo stalne izboljšave storitev in procesov ter pri tem uporabljamo najnovejše metode in učinkovita orodja. Vedno prisluhnemo individualnim željam naročnikov in jih tudi skupaj uresničujemo. Gradimo na sinergiji in multidisciplinarnih znanjih.

Ključna usmeritev družbe je osvajanje novih znanj, zato z intenzivnim usposabljanjem in vključevanjem že navedenih zunanjih strokovnjakov zagotavljamo visoko pripravljenost pri izvajanju najzahtevnejših storitev.

S strokovnim inženirskim znanjem uresničujemo najzahtevnejše gradnje.